Intresseanmälning

Om du vill börja scouterna kan du ta kontakt med kårsekreterare Hanna Hedengren (040 7677378, hanna[ät]muho.fi). Hon kan placera in dig i en lämplig grupp och hitta en mötestid som passar dig.

SCOUT_plupp_scout(1)Inskrivning

För att bli medlem i kåren och för att scoutförsäkringen ska gälla för dig måste du fylla i inskrivningsblanketten och skicka den till kårsekreteraren för att bli inskriven i kåren. Vargungar och äventyrsscouter kan också ge blanketten till sin ledare. Blanketten finns att skriva ut här.

Efter att kårstyrelsen godkänt dig som medlem får du en räkning på medlems- och inskrivningsavgift. Först då denna är betald börjar scoutförsäkringen gälla och du har rätt att delta i scoutevenemang. Det är självklart okej att komma och prova på scouting under några mötens tid, men för att att få delta i större evenemang så som förläggningar eller dagsevenemang bör man vara inskriven i kåren för att scoutförsäkringen ska gälla.

Då du blivit inskriven i kåren kan du själv logga in i medlemsregistret Kuksa och se och ändra dina egna uppgifter. Där kan du också skriva ut ditt medlemskort som du behöver för att utnyttja våra medlemsförmåner.