Bli medlem

Intresseanmälningen till kåren går via scouternas e-tjänst. Tryck på knappen nedan för att komma till anmälningssidan:

För minderåriga barn måste du först fylla i en målsmans uppgifter så att barnet sedan kan länkas till dem i e-tjänsten. Efter att du har fyllt i blanketten tar kårsekreteraren kontakt och hjälper till med att hitta en passlig grupp. Ifall ni redan vet vilken grupp som skulle passa er bäst, vänligen skriv det i blankettens fält för tilläggsuppgifter.

Om du har frågor om att börja scouterna eller om ifyllandet av blanketten kan du ta kontakt med kårsekreteraren (sekreterare[ät]muho.fi).

Det är självklart ok att komma med och prova på några möten och se om scouting känns som en passlig hobby, men för att delta i större evenemang som t.ex. förläggning eller läger bör man var inskriven i kåren och ha medlemsavgiften betald bl.a. för att scoutförsäkringen ska gälla. Ifylld intresseanmälningsblankett är ändå ett krav för detta!

Betald medlemsavgift berättigar även till rabatter i scoutbutiker så som Partioaitta och Scandinavian Outdoor Store. För att utnyttja dessa rabatter kan man efter inskrivningen via asiointi.partio.fi printa ut ett medlemskort, vilket man visar upp i butiken.